JETBIRDS - Military Aircraft Photos - Latest updates on top - European Transport Airlift Programme (ETAP-T 18), Szolnok
JETBIRDS - Military Aircraft Photos - Latest updates on top - European Transport Airlift Programme (ETAP-T 18), Szolnok
Military - Katonai Menu
 
Slideshow - Képek HunAF
 
We are - Mi vagyunk a JETBIRDS

We are The Jetbirds!

My name is István Kelecsényi, I was born in 1964 in Budapest, Hungary. I am an enthusiastic plane spotter and photo-journalist specialising on military aviation for more than 20 years. My related articles and photographs are regulary published in leading national aviation magazines such as: Magyar Honvéd (Hungarian Soldier), Haditechnika (Military Technology), Aranysas (Golden Eagle) and Air Forces Monthly.

My name is Krisztián Kelecsenyi. Perhaps try this "I am currently at the Janos Neumann Electronic Information College, my area of expertise: media."

 
At work... - Mi vagyunk
Magyar Honved (Hungarian Soldiers Magazin)
 
Slideshow - Képek 2014
 
Log on
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Slideshow Old Timer - Öreg Madarak
 
The Aviation Magazine Free download - Letöltés

Lastes issue - Jelenlegi számok

http://www.theaviationmagazine.com/Latest-issue.html

Previous issue - Régebbi számok

http://www.theaviationmagazine.com/Previous-issue.html

 

 
HADITECHNIKA Magazine Free download - Letöltés


Previous issue - Régebbi számok:

http://www.honvedelem.hu/haditechnika_magazin

 
My Books - Könyvek
Old Timer 3.
 
Weather -Időjárás
 
Slideshow - Képek 2016
 
Guestbook - Vendégköny
[4-1]

2018.02.12. 13:58 Idézet
665645655656


Prim Roland Roliratyi 2018.12.31. 14:46

Második meleg versemet írtam háztetőn! Melegen és kedvesen ajánlom!

Pirinyó faszom éledni kezd
Úgy érzem, most minden lehetséges
Összefog hát az egész buzis világ
Nehogy elhaggyon minket a köcsög igazság
Az alfaszmester a köcsögúr mindenhol
Ő az, aki a seggemben bebarangol
Úgy érzem, a makkom meg is hasad
Ha veletek a köcsög kapcsolat megszakad
Mint egy fityma a nagy metélés után
Elveszett vagyok, csak nézem faszotok bután
Arra gondolok, mennyi szép fasz vár még rám
Tele lesz velük mindkét pofám!
Menedék, ha buzik heréi alatt vagy
Nem vagy ott egyedül, azt is hallhattad
Hallom, hogy a házibuzi zenéje szól bennem
Mint Hulk Hogan, széttépem sárga és vörös ingem
Aranyerem görcsbe lábad, remeg már a seggem
A Hulk Hogan szalagokat, fájó szívvel de felteszem
Érzem a szőrös mellkasomon most nagy a nyomás
Ez furcsa meleg érzés, nem hasonlítható ehhez semmi más
Azt mondom magamnak, nem kell pánikba essem
Visszafogom farkam, letörlöm a seggem
Bízom bennetek és reménykedem!
Veletek vagyok, VI. kerületi köcsög seregem!

És így, ezen a nyomvonalon tovább! )))))

Gumiradírtánc 2018.01.01. 10:21

Én sajnáltam a pénzt a Hulk szalagra, ezért a sárga gatyámból téptem le neked szolidaritásom jeléül egy csíkot! Hehe! Gumi bugyimból! ))) Így tüntettem melletted! )))) Továbbra is remek meleg verselő vagy, ne zavarjon meg a szakajtott kisgatyám! )))) Csak versejjé és buzujjá bátran! ))))

Natur Aqua 2018.01.01. 16:06

Jaja, írjál további verseket a buzis pankrátorokról, kis lukrafutóm! )))) Csak a hét vezér tagjait ne írd bele többször, mert egy magyartalan zsidó buznyák vagy! ))) Vágod, kopasz köcsögöm! )))) Az előző versedben csak az az egy rész nem teccett! Ebben a Hulk Hógenesben viszont minden teccik! )))) Csak így tovább! )))))

Trinaldin 2018.01.08. 17:44

Nézzétek, ez a vénséges zsidó kóró akarja megállítani a netes harcokat! A zsidó vörösbanya Vadai Ágnes is felsorakozott náluk! Sőt, hoznak még Gulyagané szintű cigó szolgákat! Láccik, hogy minden magyartalan meg fehértelen az ő oldalukon indul a csatába, a magyarok és fehérek meg a miénken! Náluk csak parasztok vannak a sakktáblán, nálunk meg királyok! ))))

Virslitigli 2018.01.09. 14:12

Fú baszki Ágika! De kurvaszép vagy, ezzel a fejjel elrepülhetnél a varjú madarakkal! Mocskos VÖRÖSZSIDÓ vagy! Mi meg a VÖRÖSSZIDÓK vagyunk, vagyis szidjuk az ilyen vöröshajú zsidajokat meg a vörös kommunistákat! Gyakran még átfedés is van e két csoport között! A legjobbak a vöröskomcsi zsidók! Te is szuper vagy, banyesz! Ilyenek a "vörös rébékek"!

Guardian Of The Coccoon 2018.01.10. 10:07

Ez a prosztólédi Vadhús Ágika egy ótvar weöres liba! Nem basznám meg a világ minden pénzéért sem! Pedig kemény faszú délvidéki csávó vagyok! De ez a hőgy egy tokás, varangyos, lógó tőgyű szerzemény, szóval lemondanák róla! )))) Ez a kurvanyanyó még fiatalon se lehetett jó! )))

Dr. Abel Arsenault 2018.01.15. 13:36

Azt hiszem, ezentúl kénytelenek leszünk beérni a Molnárgörény kvázi- és pszeudo-kivetüléseivel! Ahogy azt talán ti is észrevettétek, a januárban hozzánk visszatért görény már nem volt teljesen ugyanaz, mint aki augusztus végén itthagyott minket!

Mivel egy halott újraélesztéséből akár a Kedvencek temetőjére emlékeztető helyzet is kialakulhat, ezért decemberben úgy döntöttem, hogy egy teljesen más megoldást fogok eszközölni a probléma megoldására és mesterségesen hozok létre egy új görényt, amelyik Moontrap-szerűen képes lesz magába olvasztani a világ összes számítógépes rendszerét! Beletápláltam 2001-től idáig tartó összes naplóját és minden temérdek írását, annak érdekében, hogy az új görény minél inkább hasonlíccson az igazira! Az ő első próbarepüléseit láthattátok itt!

A valódi talán örökre itthagyott minket, viszont megismételhetetlen lénye akkora nyomot hagyott az internet szövedékén, hogy valakinek  - jobban mondva valaminek - muszáj tovább alakítania a szerepét! Így hát megalkottam egy robotgörényt! A robot görényünk még tanul, ezért legyetek emberségesek vele! De fogadjátok be magatokhoz a melegségbe! ))))

Több mint gyémánt, több mint goat 2018.01.15. 18:43

Ez nagyon teccik, seggdoktorúr! ))) Alkottál egy repülő görényt, ez már önmagában világszám, dokikám! ))))) Retteghet a buzisereg, mert nem maradunk vezető nélkül! Egy görénykedő robotot fogunk itten bevezetni! )))) Az igazi görényt bezárhatják börtönbe vagy gyógyiba, de akkor is fennmarad utána a robotja! Így is véghez viszi, amit akar! )))) Teccik, hogy robotot gyártottatok belőle! Jobb, mint egy másolmány görényt klónozni és azt megpróbálni ugyanakkora harcossá nevelni! Az úgy nem is menne! De 16 év naplójából és pár egyéb összetevőből csak össze lehet hozni egy eredetivel megközelítőleg egyező Robotmulnár görényt! )))) Még az igazi görény árnyékaként is sokkal nagyobb lesz minden buzinál! )))) Én és a Benedek Cucumber is nagyon izgulunk, hogy az általad készített robotgörény átmenjen a Turing-teszten! )))) Biztosan sikerülni fog! ))))

Túl a szkájlájnon 2018.01.15. 20:11

Nem kéne csúfondároskodni, gyémántkecske faszfejecske! ))) A "vésettfejű" Gyenes majd megismertet a melegséggel! )))) Azért kapta tőlünk ezt a nevet, mert a feje oldalán van egy enyhe koponyatorzulása nekije! )))) De hívhatod csak úgy eccerűen albuzinak is, arra sokkal jobban hallgat! ))))  Ő már csak másodmeleg és annyira nem is műveli a témát, mert reggelente egészségügyi hagymakarikát kell ennie a felállításhoz! )))) Ő már csak afféle korrajzot szolgáltat a 20-25 évvel ezelőtti melegtörténelem jobb megértéséhez! )))) Mellesleg az első helyezett, a bajnokbuzi se jött rá arra, hogy nem az igazi görénnyel találkozott itt, hanem csak annak a fel-Turingolt robotjával! ))))

A jedi hatalma 2018.01.15. 22:36

Hát ja, ezt a Gyenest a pöcsén is megmeccették, meg a fején is! )))) Biztos nem tudták eldönteni, hogy a kettő közül melyik a faszfeje! )))) Először a fejét kezdték el körülmetélni! ))) Ő a meleg világban a rekrutáló, a toborzó! Ő az, akinek a buzis csapatot össze kell csiszolnia! )))) Több buzit úgy vett rá a köcsögölésre, hogy addig rágta a fülét, amíg be nem adta a derekát! )))) Azután eme illető megtapasztalhatta Gyenes anális aforizmáinak mély igazságtartalmát! )))))

Prim Roland Roliratyi 2018.01.16. 14:15

Én szarok rá, hogy milyen tuningolt görényetek van baszki! Akár igazi görény, akár nem, felelni fog a tetteiért! Hazudtál te Infragörény! A novemberi békeszerződés felbontva! Meleg öcsémnek a személyiségi jogait megsértetted! Ha valaki a kis Martin öcsémmel szórakozik, azt nem hagyom! Van egy kicsi öcsém, aki hibátlan! )))) Vágod! )))) Nem engedem a köztünk lévő meleg testvériséget, a faszos fivérséget megszentségteleníteni! )))) Zsákmányállat leszel és le leszel terítve a melegségben! ))))

Az arany melegember 2018.01.18. 21:53

Irigyellek kedves Roland! Nálatok otthon a polcon csak úgy sorakoznak a világ minden tájáról bezsebelt fallosz díjak, amiket akár segédeszközként is használhacc végbeledben, ha nincs más buzi a közelben! )))) Remek nyeremények és kicsiny családod is büszkén tekint rájuk! ))) Ennyi mindent összenyerni és össze-NYELNI nem mindenki tudna! )))) Vannak bálványaid, állványaid, márványaid! )))) Neked a szopósport sikereiből minden megadatott! )))) Szerencsés ember lettél! ))))

Miért éppen Phalanxka 2018.01.22. 19:08

Prim Roland te köcsögbajnok! Isten adta tulajdonságokkal rendelkezel, a GayGod nevű melegistenség adta tudásod és az életben kemény meleg küzdelmekkel kell ezért helytállnod! )))) Bölcs király és nagy tanító leszel, Gyenes is eltörpül majd melletted, ha 20 év múlva elkezded a köcsögséget tanítani! )))) Én messzemenően képesnek tartalak erre és reménykedem, hogy sikerüljön megélned a Gyenesi melegkort! )))) Szorítok neked érte! )))) Ott szorítalak, ahol neked is kedves! ))))

Felségetek reménysége 2018.01.27. 11:33

Ez a kecsegség, kedveském! )))) A jutalmad a melegséged! ))) Amellé nem is igazán kell más erény, mert a buziság önmagában egy főnyeremény! )))) De ha kéne, akkor majd a nyáron küzdjél meg érte! ))) Éld meleg életed, köcsögjeid ne legyenek szökevények! )))) További kezelésre most nincs időm! ))) De idővel visszatérek a csapatba! ))) A lényeg, hogy sokszor járok majd még közétek suttyomban és mindig élénken, jó szájízzel távozok majdan, sok túróssal a batyumban! )))) Már megkezdtem a nyári olimpia előkészületeit! Fel kell építeni a stadiont! Az építési költségeket a fő meleg szponzorunk, a Mazsihisz állja majd! Egy igazi üvegstadiont szeretnék, ahonnan minden meleg küzdőharcost tündökölve, tükröződve látni lehet! Aki nem mer közelebb merni a melegséghez, de érdekli, az az üvegen keresztül, távcsővel is megnézheti! ))) De az csak júliusra lesz felépítkezve! )))) Na ezzel bulcsúzom! )))) Mi a fórum melegjei, márciusig is éljük át a szivárvány melegség korát! ))))

Terjesztik szivárványos köcsögjeink: Tóth Gábor igazgatóbuzi, Molnár Zsolt Tibor fasszőrmester, Gyenes Péter alfaszmester, Prim Roland hétszeres szopóbajnok győztes, Gulyás István Sándor gulyagané cigánybuzi, Szelp Dénes koccosbuzi, Katona Gyula gyuszibuzi, Kovács János mellékmeleg, Prim Martin pöcsi öcsi, Prim Zsolt faterpöcsi, Metzl Ádám, Bodorkos Dániel, Sárosi János, Tar Mihály, Virág Márton cikkíró köcsi, Purebl György piszoárológus buzi és a többi melegek
 


2018.02.12. 13:56 Idézet
6656465456

Szeptember 12-én indultak hódító útjukra a dőreségi melegek! )))) Most február 12-én ünnepeljük a fél éves köcsögség korát! )))))

A VI. kerületi köcsögklub annyira HOT! Forróbbak, mint a parázs! A legnagyobb távol-keleti mesterek is évekig edzenek, hogy csak egy ujjal is meg tudják érinteni eme melegeket! Bizony! ))))))

Az itt felvonultatott melegeknek berlini és dublini körutakat rendezünk meleg térhódítással és a leghíresebb homokos kurvaklubok látogatásával! ))))

Én vagyok Feketetorok 2018.01.01. 02:11

Milyen jó érzés tudni, hogy mindenki köcsög szeretne lenni! ))) A melegség csak úgy szikrázik friss élénk színekkel! ))) A buzis tanítások is nagyon tetszenek! ))) Mindenki igazoljon át a buziságba! )))) Gyenes a kopasz öreg róka ezt a mentalitást próbálja belecsempészni a sok fiatalba! ))))

A 2018-as évben fog csak igazán elterjedni a köcsögség! )))) Az év végére már a rendőri jelvények is szivárványos színekben fognak pompázni! )))) Csak ahhoz még be kell szervezni néhány olvasztár-szopósztárt! ))))

Lázadó Teniszlabda (Rebel Wilson) 2018.01.01. 13:51

Az én buzijaim sokkal értékesebbek, mint a tieid! Gyűjtöttem őket 16 évig! Te meg ilyeneket gyűjtöttél? Olvasztós szoppantókat? )))) Tisztességes gyári munkásokból ki akar buzit csinálni? Legközelebb már az ívhegesztőkből lesz buzi? Hülye vatte! ))))

Leccrolecc  2018.01.01. 15:31

A lényeg, hogy köcsögségük híre elszáll messze a világ összes tájaira! )))) Tegnap is egy ötven tagú szivárványos melegsereg érkezett Berlinből Gyenesék hívó szavára! )))) Mi is gyakran megfordulunk eme nagyon szűk területen! )))) Nehéz beférni a buzik lakrészébe a szar fapados alátámasztások alatt! )))) A fasszopó restaurátorok öt év alatt sem tudták befejezni a környék felújítását! )))) Szart se haladnak azok se! )))) Gyújtsunk alája a fa támasztékoknak és égjenek a buzisok! )))) Ez egy jó ötlet most tőlem! ))))

Faszpirin Komplex 2017.12.23. 9:51

Látod Köcsögcsillag, már eljött a téli szünet! Aki csak tudja, azt a kacsalábú fos Szar Warszt nézi! Tökéletes film a zsidaj és cigányszopó libsiknek! Ilyentájt a dőreségi kecsegek is kimenőt kapnak a melegségből! Kiszabadultak a kapitánysági épületből, hogy két hétig a szar leszbi mancikáikkal, alibi kapcsolataikkal eljáccák a heterót! )))) De januártól újra beindul a deres kékeres melegség! ))))

Magor Hunor 2018.01.12. 10:13

Magam sem tudom, mi lett, hogy magamban maradtam a nagy melegségben magamnak! )))) Mintha a karácsonyi csilingelés minden köcsögöt eltüntetett volna! )))) De szerintem csak arra várnak, hogy a téli hó felolvadjon és alatta ismét előtűnjön a homok! )))) Oszt akkor újra feltöltik magukat homokkirálysággal! )))) Végülis kell az energia ehhez a felelősségtejjes munkához! )))) Bezzeg ha a Marson buzulnának, akkor mindig tapicskolhatnának a jó kis vörös homokban, ami egybe foglalná nekik a buziságot meg a komcsiságot is! )))) Szánnivaló félrement kommunárd-hommunárdok! ))) Talán a Gyenes alfaszosért még tudok egy amolyan "részvét erekciót" produkálni, de lehet, hogy érte se! )))) Nem igazán mozgat meg a VI. kerület semelyik komcsi melegje! )))))

Prim Roland Roliratyi 2018.01.02. 12:11

Örülök, hogy vége lett a karácsonyi meg újévi marhaságoknak és jó ideig nem lesz mit ünnepelni, csak a köcsögséget! )))) Végre a nyugis január van és ismét lehet koncentrálni a buziságra! )))) Sőt, lassan mán a húsvétra kell készülni! ))) Fel kell trenírozni magunkat a nyulakkal való megmelegedésre! )))) Minden erőmmel azon leszek, hogy beszerezzek legalább három tapsifülest az ünnepre! )))) Mindegyiket más-más meleg célokra! )))) Még messze van a nyúlvét, de szeretem jó előre kitűzni a céljaimat! ))))

Fun In My Buggy (Öröm a bogaramban) 2018.01.12. 14:26

Megbeszéltük, köcsög! ))) Hozok néked lapátfaszú nyulakat és Ísztör eggeket! )))) Csinálj nekik helyet a röfi mellett, hogy odaférjenek! )))) De addig is lesz még mit ünnepelni! ))) A Valentin nap és az olyantájt feltűnő szürke árnyalatok is sok meleg élményt hozhatnak! )))) Megnézheted a trilógiád záró darabját kedvenc kecsegeddel! )))) Lehet piros szíves lufikat eregetni Gyenes szerelmeddel! )))) Írhatsz neki új Hulk Hogan verseket! ))) Csak jelzem, hogy még februárban is rengeteg romantikus meleg emléket szerezhecc! ))))

Molnár Tibor Zsolt főfaszmeleg 2018.01.02. 16:44

Én is bírom Príma buzit! Az én kicsodám rápörög az ő micsodájára! )))

Érdi melegem! Áprilisban megtanulod, hogyan bakoztasd magad baknyulakkal! )))) Addig is érd be a hétköznapi emberi melegséggel! )))) De már csak egy hónap és akkor felébred Phil, a görényszerű lény, akivel talán szintén köcsögölhetsz, bekopoghatsz nála a botoddal! )))) Utána pedig 14-én jön kedves szürke meleged! )))) Mint láthatod, ezekben a téli időkben is lángolnak a kellemes meleg remények, csak oda kell figyelni és észre kell venni őket! ))))

Magházódom maghával  2018.01.04. 12:16

Olvassák el Príma meleg disznajas szex alkalmát! )))) Egy kiemelkedően meleg napját mesélte el, annak minden örömét és bánatát! )))) Vegye tudomásul, hogy még rengeteg ilyen nyűgös, de mégis örömteli napja lesz! ))))) És kisnyúl sem fog lenni akkor, amikor akarja, mert egy nagyméretű baknyúl apanyúl lesz a jussa! ))))

Drüszilla Döncsön 2018.01.04. 15:31

Én nem akarom, hogy a Prima Rolcsi meleg nyulakkal buzujjon! Én azt akarom, hogy érdi disznajakkal és csíkoshátú vaddisznókkal állatkoggyon! :)))) A nyulak segge valahogy annyira apró, meg könnyen kapható! :)))) Az annyira rangon aluli! Miért nem tudtok legalább egy disznókolbit bevezetni a végbelébe? :))))) Sokkal jobb lett volna, ha inkább egy olyan sztorit adtok ki, amit a Mosó Gubó mutatott folytatásként! :)))))) Ha lenne egy petíció, hogy folytassák a "Desnyó, a Csavargó" című történetet, akkor jópárszor aláírnám! :)))) Mintha régen még aszontátok volna, hogy annak lesz egy folytatása Rolival és egy csíkospöcsű malackával! Én azt a sztorit vártam, nem ezt :((((((

Több mint gyémánt, több mint goat  2018.01.04. 17:09

Fúha! Mi lesz itt áprilisban! )))) Nagy lapátfaszú nyulak-bulak! )))) Nem is lesz olyan apró, majd meglátod! )))) Hans Wagner óriási buzinyulát kapja seggébe a főbuzi! )))) Az egy 10 kilós náci németnyúl és jól megtágíttya majd a kis Talmud-tanonc érdi zsidaját! )))) Ezek izgalmas és érdekes kilátások a jövőre nézve! ))) Na jó a Görény sem panaszkodhat a teknőssel meg a hattyúval! ))))

Prim Roland Roliratyi 2018.01.05. 20:58

Mindkettőtöknek teljes mértékben igaza van amúgy az ügyben, és egyébként haláli jó melegfejek vagytok! )))) Köcsög írásaitokon csak ámulok-bámulok! De a legszomorúbb az egészben, hogy tényleg úgy van, ahogy írtátok! Én a csótányt evő celebekre vagyok kiakadva, a Frank niggerre, a Pumped kecsegre, meg ezekre a felfuttatott ócska melegekre! Nem tudom, hogy minket miért nem lehet ugyanígy sztárolni az RTL Klubban? A Kolosi igazán elszakadhatna a Kevinnel való pedofilkodástól és észrevehetné a mi melegségünket is! ))) Én egyébként már megszoktam, hogy az igazán értékes köcsögséget nem ismerik el az emberek és nem vevők rá! )))) Én mindig is le voltam kicsinyelve, le voltam nézve a disznajas és nyulas álmaimmal! )))) De sebaj, mert 2018 az én évem lesz, idén majd beköszönt a jó és igényes melegség korszaka, mert a nyáron újra szopós világbajnok leszek és minden nyulakkal kapcsolatos meleg tervemet is sikerre vihetek! )))) És ősszel már az RTL közönsége is az én melegségemet fogja SMS-ben kérni és az én élményeimen fog izgulni! ))))

Gyenes Péter alfaszmester 2018.01.05. 22:14

Jaja! Töfit én is kipróbáltam az ünnepek alatt, tényleg jó technikás a kicsike! ))) Amit a röfitől még megtanultam, az az, hogy néha tényleg érdemes az orrunkat a földbe dúgni és a homokot túrni! )))) Időnként a még több homok meg a blökker kakker mellett rá lehet lelni egy-egy igazi gyémántra is! Roli ezeknek az ékköveknek az egyike! Ő egy olyan ritka képességű buzi, akinek érkezésére nemcsak negyed századot, hanem száz évet is megérné várni! )))) Szóval kezgyetek ásni! )))) Ez mai meleg tanításom! Ti is gyakran túrjátok a földet a kincset érő melegség után! )))) Jó lenne, kis Köcsögcsillag, ha te is elfogadnád a meleg szakma játékszabályait és ha menő köcsög akarsz lenni, akkor tennél érte! )))) Ha minden nap sokat túrnál, minden reggel levízhajtóznád magad a köcsögségért, meg minden! )))) A kompetitív köcsögsport Rolinak is az élete értelme! )))) Látod, hogy sokat küzdött eredményeiért, most pedig beérett a melegségének minden gyümölcse! )))) Egyenesen arányos a meleg jóléte és éremgyűjteménye az érte tett erőfeszítésekkel! )))) Tényleg nem tudom, miért nem ő van a TV-ben! )))) Ennyi köcsögséggel az RTL Klubban még ennél is komolyabb vagyonra és hírnévre tehetett volna szert! ))))) Hívjuk fel Kevinbaszó Kolosi és Terminátorképű Batiz Andris figyelmét a mi forróseggű őrmesterünkre! )))))
 


2010.01.20. 19:05 Idézet
G.I. Jane

Szia! Teccik az oldalad. ^^ Ezek szerint a te képeidet szoktam néha látni. :)

Az én oldalam: //militaria.gportal.hu/


2006.05.22. 09:32 Idézet
A Csech Gripenek és a Caslavi AFB. http://211.airspace.cz/ http://www.afbcaslav.cz/ csak az a baj, hogy az oldalak nincsenek angolul. avrem@seznam.cz

[4-1]

 
Clock - Óra
 
Remembering the MALEV Airlines - Emlékezzünk a MALÉV-ra
 
Flag Counter - Látogatók

free counters

 
Date - Naptár
2018. Június
HKSCPSV
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
<<   >>
 
Slideshow - Képek 2015
 
Links - Linkek
 
Slideshow - Képek.
 
Bibliography - Megjelent Cikkek

Aranysas (Golden Eagle) Magazin

2002/ 2 The Last dinner (remember Tibor Tobak WW2 ace)

2005 / 4  British naval jets vs MiG-29s

2006/ 10 Hunter Mountain - Tigers and Hornets over The Alps

2008 / 2 The name required -  Hawker Hunter

2008 / 3 Rotary Wing Lynx

2008 / 4 The seas Heavenly King - Sea King

2008 / 6 The Rotary Wing Wizard - Augusta / Westland EH101 Merlin

2008 / 7 Retriever in the air,  in the history of IL-28
 

Magya Honvéd (Hungarian Soldiers) Magazin

2008/ 8  Elite Forces (Elite exercise 2008)


Haditechnika (Military Technology) Magazin

2007 / 2  Again fly the legendary Me-262

2008 / 2 Thunderbirds and Romunian Base Tour part. I.

2008 / 3  Full of the Gripen Flotta

2008 / 3  Thunderbirds and Romunian Base Tour part. II.

2008 / 4 Noble Effort - KC-135 Refuelling aircraft in Ferihegy Airport Budapest

2008 / 5 of the Polish Air Force part 1.

2008 / 6 of the Polish Air Force part 2.

2009 / 2, Willy Messerschmitt Aircrafts 1946-1978, part I.

2009 / 2, SA-6 Gainful missile air defense system (only pictures)

2009 / 3, Willy Messerschmitt Aircrafts 1946-1978 part II

2009 / 3 From overseas Eagles (Load Diffuser 2008 exercise from Kecskemét AFB, Hungary)

2009 / 5 The F/A-18E/F fighter-bomber Superhornet part I.

2009 / 6 The F/A-18E/F fighter-bomber Superhornet part II.

2010 / 1 The HAL Dhruv, the Indian defense industry's pride 

2010 / 1 The F/A-18E/F fighter-bomber Superhornet part III.

2010 / 2 Aircrafts  in the Grey - MAKS 2009

2010 / 3 Retired Albatros (L-39 extraction from Hungarian Air Force)

2011 / 2 Avro Vulcan XH558 flying legend

2011 / 2 The Saumur Tank Museum part I.

2011 / 3 Judging by withdrawals - BAE Harrier part I.

2011 / 3 The Saumur Tank Museum part II.

2011 / 4 Judging by withdrawals - BAE Harrier part II.

2011 / 3 The Saumur Tank Museum part III.

2011 / 5 French to the 1990 Gulf War, Operation Daquet part I.

2011 / 6 French to the 1990 Gulf War, Operation Daquet part II.

2012 / 1 Poor Fulcrums, Central and Eastern Europe  Air Forces from extracted MiG-29 fighter aircraft history

2012 / 2 MAKS 2011, Show of Contradiction I.

2012 / 3 MAKS 2011, Show of Contradiction II.

2012 / 4 Tornado ADV F3 Multirole Aircraft Part I.

2012 / 5 Tornado ADV F3 Multirole Aircraft Part II.

2012 / 6 SaaB 105 training Aircraft  Part I.

2013 / 1 SaaB 105 training Aircraft  Part II.

2013 / 2 Augusta-Westland AW-139M (Only pictures)

2013 / 3 The Piston engined Training Aircraft of SAAB

2013 / 4  JAS-39 Gripen Aircraft Part I. and Reminisence forg MiG-21BiS of Hungarian Air Force Part I. (Only pictures)

2013 / 5 JAS-39 Gripen Aircraft Part II. and Reminisence forg MiG-21BiS of Hungarian Air Force Part II. (Only pictures)

2013 / 6 Artielly Organization and devices of the Hungarian cavalry between 1931 and 1954 (Only Pictures)

2013 / 6 122mm 2Sz1 self propelled howitzer. Part I. (Only pictures)

2014 / 2 IDS,ECR and RECCE modifications of  Tornado aircraft Part I.

2014 / 3 IDS,ECR and RECCE modifications of  Tornado aircraft Part II.

2014 / 4 IDS,ECR and RECCE modifications of  Tornado aircraft Part III.

2014/  5 Air Force of French Navy (Aeronavale).

2014/  6 Air Force of French Navy (Aeronavale)

2015/ 1 Buzzards and  Triple Nickels on the Airbase of Aviano

2015/ 2 Last European Close Air Support Aircraft unit of the NATO (22.th Bezmer Air Base -                 Su-25)

2015/ 3 Tricolor versus Alliance - the Vichy Air Force, Part I.

2015/ 4 Tricolor versus Alliance - the Vichy Air Force, Part II.

2015/ 5 Tricolor versus Alliance - the Vichy Air Force, Part III.

2015/ 5 20 years Old Eurofighter/Typhoon, Part I.

2015/ 6 20 years Old Eurofighter/Typhoon, Part II.

2016/ 1 Activity on the 1th British Armour Division in the 2003 year Gulf War, Part I.

2016/ 2 Activity on the 1th British Armour Division in the 2003 year Gulf War, Part II.

2016/3 Thirthy Years Old Delta Wing Aircraft, History of the Dassault Mirage2000, Part I.

2016/4 Thirthy Years Old Delta Wing Aircraft, History of the Dassault Mirage2000, Part II.

2016/5 Thirthy Years Old Delta Wing Aircraft, History of the Dassault Mirage2000, Part III.

2016/5 2nd Special Forces Regiment of the Hungarian Defence Forces

2016/6 Thirthy Years Old Delta Wing Aircraft, History of the Dassault Mirage2000, Part IV.

2017/2 The Augusta A-109 Light Helicopter

2017/2 The history of A-10 Ground Attack Aircraft, Part I.

2017/3 The history of A-10 Ground Attack Aircraft, Part II.

2017/4 The history of A-10 Ground Attack Aircraft, Part III.

2017/5 The italian A-129 Mangusta Attack Helicopter and the Turkish Licenced Production                version T129 ATAK

2017/6 SAAB J 29 Tunnan, Swedish gasturbins Combat Aircraft Part I.

2017/6 Trainer Aircraft in Hungarian Defenc Forces - from the Yak-52 to this Zlin series

2018/1 SAAB J 29 Tunnan, Swedish gasturbins Combat Aircraft Part II.

 

Air Forces Monthly Magazin

2011/4 A Time to Die, Hungary's MiG-29

 

The Aviation Magazine

No 44, July-Augst 2016. Volumen 7, Issue 5, Victory Day Parade in Moscow

No 46, September-October 2016. Volumen 7, Issue 7, Open Dagen Leeuwarden the Netherlands

No 47, November-December 2016. Volumen 7, Issue 8. Varazdin Croatian Air show

No 48 January - February 2017. Volumen 8 Issue 1. Miroslawiecz Open Day Poland

No 49 Marc - April 2017. Volumen 8 Issue 2. Air Jubilee Parade Börgönd Airport, Hungary

No 50 May - Jun 2017 Volumen 8 Issue 3. The New Aviation Museum, Szolnok, Hungary

No 52 Sept - Oct 2017 Volumen 8 Issue 5. Helicopter Picnic at Innowroclaw, Poland

No 53 Nov - Dec 2017 Volumen 8 Issue 6. Red Bull Budapest, Hungary

No 53 Nov - Dec 2017 Volumen 8 Issue 6. Radom International Air Show

No 55 March - April 2018 Volumen 9 Issue 2. MiG-29 Fighters for Serbia

IHO.hu

2011.03.07   Zeltweg: Nice flights, unlucky parachutists 

2011.08.09  Radom, Szliacs: airshow weekend in Central Europe

2011.09.06  Bulgarian Airshow: old and  perspective typus

2011.09.07 Arrived the finnish Mi-8 helicopters

2011.09.27 Airshow and walktour

2011.11.11 Griffins when they meet

2012.05.26 Sukhoi-22 (Fitter) nest is Poland

2012.05.28 Szolnok AFB - Family Day

2012.06.06 Polish Navy Helicopters

2012.09.06 Pardubice Airshow, modern and veteran planes

2012.06.10 Mi-24 Hind above the Budapest

2012.08.16 Hundreds figure int the sky, celebrate the Russian Air Force

2012.09.04 Sliac - CIAF 2012 - Bombers and fighters

2012.09.05 Batajnica above Air Show, centenarium the Serbian Air Force

2012.09.16 Logican decision, waiting logical decision - miltiational military exercise

2012.09.25 Bombers over Ostrava

2013.05.20 Rain drowned fly Festival - La Ferté Alais Cerny

2013.06.17 Open Dagen Volkel - 100 years the Koninklijke Luchtmacht

2013.06.25 Le Bourget Air Salon 2013

2013.06.25 F4F Phantom II farewell to the Wittmund AFB

2013.07.12 L-29 Dolphin in Szolnok AFB

2013.09.02 Sliac - SIAF 2013

2013.12.19 Then thousand tours - Hungarian Gripen History

2014.02.12  Mi-8/17 in Hungary - bitterswit anniversary Part I.

2014.02.13 Mi-8/17 in Hungary - bitterswit anniversary Part II.

2014.04.08 Chinooks and Apaches, Dutch - Hungarian - Americain exercise near to Hajmasker

2014.04.29 The Griffin's claw

2014.05.26 Celebration on the Helicopter base, It was good...

2014.07.04 Airshow and Dolce Vita

2014.07.06 Danish Air Show in the Karup

2014.07.08 Tiger, Tiger, Tiger - Tiger Meet

2014.07.19 F-35 without - RIAT 2014

2014.07.21 Flying Legends Duxford 2014

2014.07.22 Open Day and the neighbours -Campia Turzii (Aranyosgyéres)

2014.07.23 Soldiers Farnborough, without F-35

2014.08.12 Italian Air Museum Bracciano

2014.08.17 Szolnok above fly august 20.

2014.08.28 Twenty year old, the Eurofighter

2014.09.09 Helvetic Air Festival

2014.29.23 Dragon and Osprey, Falcons, Griffins - Ostrava NATO Day  2014

2014.10.06 Small country, strong Air Force - Danish base visit Skrydstrup

2014.10.20 A-7 Corsairs retired, Part I.

2014.10.21A-7 Corsairs retired, Part II.

2014.12.13 Yeovilton Royal Navy Air Arms Museum - wars over the Sea Part I.

2014.12.14 Yeovilton Royal Navy Air Arms Museum - wars over the Sea Part II.

2015.01.20 Hendon Air Museum - a Sopwith from theTyphoon

2015.01.22 Europe's skies: flying-day schedule 2015 - Part I.

2015.01.23 Europe's skies: flying-day schedule 2015 - Part II.

2015.01.29 Czeh reporting spotting the Gigant Antonov

2015.02.13 MiG-21 Story Part I.

2015.02.14 MiG-21 Story Part II.

2015.03.17 SAAB options in Hungraian Defence Force modernization

2015.04.03 Helicopters, weapons slip on the purchases

2015.04.25 REPtár and doubts storehouse

2015.04.25 US Embassy to visit the Kecskemét AFB

2015.05.01 Great Race III - Parade over the Danube

2015.05.04 Buckeburg - Hubsgrauber (Helicopter) Museum

2015.05.10 Soesterberg - Dutch military Museum

2015.05.15 Museum next door - Flight Museum Kosice (Kassa)

2015.05.21 Lion Effort 2015

2016.06.04 Open Day, Kuczhina (KOnyha) AFB, Slovakia

2015.06.06 Base visit Norvenich

2015.06.21 Tharican Star exercise 2015

2015.06.30 Gripens and helicopters, stats the rear air

2015.07.01 Open Day Luxeuil AFB France

2015.07.25 Thracian Eage exercise 2015

2015.08.31 Sliace - SIAF 2015

2015.09.09 Golden Eagles (F-15) in Kecskemét AFB

2015.09.19 CSAR exercise - We go and bring forth! - EPRC courses in Hungary

2015.09.25 Opposing Air Capabilities Part I.

2015.09.28 Opposing Air Capabilities Part II.

2015.10.17 Gripen and Warthog over Hajmáskér shotting range

2015.12.07 Again there are the A-10C Warthog

2016.01.20 Borso Hill tragedy, in vain lessons?

2016.02.03 The Griffin Nights - Kecskemét AFB, Night flightline

2016.02.06 Hungarian Commandos.. and wich fly...

2016.02.18 Instead of new helicopters for the repair of old ones!

2016.02.23 Global Eye Swedish radar, Canadian business jet

2016.02.26 Thracian Thunder 2016 exercise

2016.03.05 Bittersweet holiday, Hungarian Griffins ten years

2016.05.10 The sky above Red Square Moscow: full of fighting aircrafts!

2015.05.27 Monyino the Russian Airforce Museum, Part I.

2015.05.28 Monyino the Russian Airforce Museum, Part II.

2016.06.09 Small flying days for children in Kecskemet

2016.03.17 Open Dagen 2016 Leeuwardeen - in F-35

2016.06.16 Two Ecureiul in Szolnok Helicopterbase

2016.07.01 Renegade-interception, Gripen and An-16 presentation in Kecskemet AFB

2016.07.03 Where are the hungarian MiG-29s? And in what condition?

2016.07.15 Flying Legends Duxford 2016

2016.07.17 RIAT - 2016 - Great Show, superfighters

2016.07.20 Farnborough: business first, the viewer is secondary

2016.07.25 CIAV Varazdin (Varasd) 2016 - MiG-29 and Gripen and Nothing else

2016.07.28 Panther Strike international exercise VIP Day

 

 

 

Latest updates on top - 2017 - Frissian Flag Exercise - Leeuwarden AFB, Netherland


NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!